Ring nuLæs mere

Cases

Vi har sendt vores journalist i marken for at give dig inspiration og fortællinger om hverdagen med Planorama fra et førstehåndsperspektiv.
Vi giver dig en rundvisning i vores kunders hverdag, og lader dem fortælle jer, hvordan Planorama giver værdi i en travl arbejdsdag.

Vi var klar over at vi skulle have et bedre overblik over, hvad vores medarbejdere kan, og skabe os et overblik over, hvor vi skulle sætte ind med efteruddannelse, kurser og så videre.

Vi er mange medarbejdere i vores virksomhed,
og set i lyset af den skarpe konkurrence, vil vi gerne udvikle og fastholde vore folk, så de hele tiden er opdaterede til det arbejde de skal udføre. Det giver en langt større jobtilfredsstillelse og en mere effektiv arbejdsdag.

Det handler om effektive arbejdsgange og automatiseringer, hvor vi tidligere havde mere håndholdte løsninger. Et eksempel er, at et arrangement kan sættes op, så en deltager får en reminder om arrangementet seks dage før, det finder sted. Det sparer en arbejdsgang.

Gratis demo?

Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag?

Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Kontakt

    Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

    Ja takNej tak
    Læs om vores markedsføringspolitik her

    Følg os på Facebook