Ring nuLæs mere

Hvad er Planorama?

– Webbaseret aktivitetsstyring tilpasset jeres behov og størrelse

Planorama er kendetegnet ved stor brugervenlighed og høj funktionalitet, der sparer jer en masse tid og ressourcer på administration. Systemet kan også betegnes med fagbegreber som:

 • Talent Management
 • Performance Management
 • Learning Management System (LMS)
 • Kursusadministration

Med Planorama får I et centralt overblik og effektiv aktivitetsstyring. Den fleksible løsning tilpasses nemlig jeres individuelle behov, så I bedre kan håndtere de administrative udfordringer ved både interne og eksterne kursus- og læringsaktiviteter.

Effektivt flow

Med Planorama er I sikret et effektivt flow i medarbejderes livscyklus. Planorama assisterer og administrerer processen helt fra ansættelsesprocessen og pre-boarding til medarbejderen forlader virksomheden igen.

Planorama kan nemt integreres til andre systemer såsom økonomi-, løn- og markedsføringssystemer. I behøver derfor ikke skifte systemer, når I vælger Planorama som jeres IT-løsning.

Følger markedets udvikling

Vores team af udviklere justerer og udvikler hele tiden på Planorama, så vores kunder er godt udrustet til at imødekomme tidens tendenser, love og regler. Vi optimerer jævnligt på funktionalitet og brugervenlighed, så du altid har et system af topkvalitet, der kan håndtere de udfordringer, du sidder med i hverdagen.

Oplæring og fuld support

Når I vælger Planorama, er vi med jer helt fra start – og vi følger jer helt til dørs indtil I er selvkørende. Vi sikrer os, at systemet implementeres korrekt, så det understøtter jeres forretningsgange og arbejdsmetoder. I får altid grundig oplæring i systemet for jeres superbrugere, så I kan komme sikkert i gang med alle anvendelsesmulighederne. Inkluderet i jeres årlige licenspris er også fuld support – vores dygtige supportere sider klar ved telefonen til at hjælpe jer, hvis I har behov for det.

Effektivt flow i medarbejderes livscyklus
Klik på billedet for at se fuld størrelse

Kontakt

  Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

  Ja takNej tak
  Læs om vores markedsføringspolitik her

  Gratis fremvisning?

  Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes hos jer?

  Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

  Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

  Kontakt

   Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

   Ja takNej tak
   Læs om vores markedsføringspolitik her

   Følg os på Facebook