Ring nuLæs mere

Kursusadministration

Tilpasset jeres forretning

Planoramas kursusadministrationssystem er designet til virksomheder eller kommuner, der udbyder kurser eller andre læringsaktiviteter. I tæt samarbejde med kursusvirksomheder er Planorama udviklet til at administrere og styre aktiviteter, så du kan bevare overblikket som administrator.

Planorama er en IT-løsning, der tilpasses jeres behov og forretningsgange. I vedligeholder nemt med egne kursusbeskrivelser, mail-information, undervisere og lokationer – resten klarer systemet for jer.

Automatisering

Planorama kan håndtere alle faser ved jeres aktiviteter – lige fra invitationer, remindere, evalueringer, tests og opfølgning. Når du har planlagt og indtastet dine informationer og deadlines, sørger Planorama for, at al kommunikation vedr. aktiviteterne kører helt automatisk. Planorama overholder altid dine deadlines, og med den visuelle tidslinje kan du let overskue alle processer i aktiviteterne – hvad der sendes ud, til hvem og hvornår.

Planorama kan integreres med jeres hjemmeside eller intranet, så I kan udbyde kurser online, og administrere tilmeldinger automatisk. Der er med andre ord næsten intet praktisk arbejde for dig som kursusadministrator. Én administrator kan styre alle aktiviteter – og stadig have tid til øvrige opgaver.

Brugervenlighed

Med Planorama er I sikret høj brugervenlighed og funktionalitet. Det er vigtigt for os, at vores løsninger ikke bliver administrativt tunge at arbejde med for dig som kunde. Konkret betyder det bl.a. at systemet automatisk henvender sig til medarbejderen med direkte link til den aktuelle opgave. Medarbejderen behøver ikke at logge ind og opsøge opgaverne selv, og derved spares meget tid. Systemet kommunikerer via email, sms og push-besked over APP’en Mit Planorama. Med tidslinjen har administrator overblik over alle planlagte aktiviteter, og deltagere kan hurtigt tilgå relevante aktiviteter eller opgaver via direkte links – uden login.

Bliv ringet op

Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

Ja takNej tak
Læs om vores markedsføringspolitik her

Kursusadministration - mest anvendt inden for_
Holstebro Kommune logo
Skivelogo

Gratis fremvisning?

Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag?

Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt

Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

Ja takNej tak
Læs om vores markedsføringspolitik her

Følg os på Facebook