Ring nuLæs mere

Kursusadministration

Tilpasset jeres forretning
Uanset om det er eksterne kurser via web eller interne kurser via Intra eller Teams.

Planoramas kursusadministrationssystem er designet til kursusvirksomheder som sælger kurser eller kommuner og andre større virksomheder, der udbyder kurser eller andre læringsaktiviteter. I tæt samarbejde med kursusvirksomheder er Planorama udviklet til at administrere og styre aktiviteter, så du kan bevare overblikket som administrator.

Planorama er en IT-løsning, der tilpasses jeres behov og forretningsgange. I vedligeholder nemt med egne kursusbeskrivelser, mail-information, undervisere og lokationer – resten klarer systemet for jer.

Automatisering

Planorama kan håndtere alle faser ved jeres aktiviteter – lige fra invitationer, remindere, evalueringer, tests og opfølgning. Når du har planlagt og indtastet dine informationer og deadlines, sørger Planorama for, at al kommunikation vedr. aktiviteterne kører helt automatisk. Planorama overholder altid dine deadlines, og med den visuelle tidslinje kan du let overskue alle processer i aktiviteterne – hvad der sendes ud, til hvem og hvornår.

Planorama integreres med kursusvirksomheders hjemmeside for at sælge kurserne online eller for virksomheders intranet, så interne kurser kan tilbydes online. I begge tilfælde administreres tilmeldinger automatisk. Der er med andre ord næsten intet praktisk arbejde for dig som kursusadministrator. Én administrator kan styre alle aktiviteter – og stadig have tid til øvrige opgaver.

Brugervenlighed

Med Planorama er I sikret høj brugervenlighed og funktionalitet. Det er vigtigt for os, at vores løsninger ikke bliver administrativt tunge at arbejde med for dig som kunde. Konkret betyder det bl.a. at uanset om det er eksterne eller interne kurser styrer systemet automatisk kommunikation til deltageren (som har tilmeldt sig et kursus) eller til medarbejderen (som har tilmeldt sig et internt kursus via Intra pga. f.eks. arbejdsfunktion) med direkte link til den aktuelle opgave. Deltageren behøver ikke at logge ind og opsøge opgaverne selv, og derved spares meget tid. Systemet kommunikerer via de planlagte tidslinjebeskeder via email eller sms, hvor deltageren hurtigt tilgår relevante aktiviteter eller opgaver via direkte links – uden login.

Bliv ringet op

  Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

  Ja takNej tak
  Læs om vores markedsføringspolitik her

  Kursusadministration - mest anvendt inden for_
  Holstebro Kommune logo
  Skivelogo

  Gratis fremvisning?

  Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag?

  Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

  Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

  Kontakt

   Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

   Ja takNej tak
   Læs om vores markedsføringspolitik her

   Følg os på Facebook