Ring nuLæs mere

Om os

Vi er et team af engagerede og dedikerede fagpersoner. Vi brænder for at levere it-løsninger, der styrker medarbejderes livscyklus og gør flowet i administrationen let og effektivt.

Planorama er opstået på baggrund af et konkret behov for kursusadministration, kompetencestyring og blended learning hos vores søstervirksomhed, Bosholdt ApS. Siden har Planorama vokset sig større, og har øget effektiviteten og administrationsflowet for virksomheder og kommuner i hele landet.

Høj faglighed og god kemi

Med en kombination af høj faglighed og mange års erfaring er du altid sikret topkvalitet og god service hos Planorama. Vores udviklere sidder hver dag og gør systemet bedre og tilpasser funktionaliteter og muligheder efter kundernes behov og udfordringer. Vores dygtige supportpiger sidder altid klar ved telefonen, hvis I har behov for hjælp med systemet eller dets funktioner. Med et mindre – men absolut stærkt – team bag Planorama vil du få kemi med og kendskab til de mennesker, som yder den daglige support. Det har vi rigtig god erfaring med, og du undgår, at din supportsag bliver tabt mellem to medarbejdere.

Åben dialog

Som virksomhed vægter vi en åben, ærlig og direkte dialog med vores kunder meget højt. Det gør vi for at kunne sikre jer et system, der løser netop de udfordringer, I sidder med i hverdagen. For os er det vigtigt, at Planorama understøtter jeres forretningsgange, værdier og arbejdskultur. For at levere et produkt til jer, der opfylder disse krav, foregår implementeringsprocessen som et samarbejde mellem os og jer. På denne måde sikrer vi, at I kommer godt fra start med systemet.

Vores værdier

 Ekspertise
Vi arbejder altid på at fastholde vores stærke position på markedet og levere professionelle it-løsninger til virksomheder og kommuner i hele landet

 Værdiskabende
Vi lever af at skabe værdi for jer, og gøre den størst mulige forskel på alle niveauer i virksomheden

 Aktuel
Vi har fingeren på pulsen, og udvikler hele tiden Planorama, så systemet kan imødekomme tidens tendenser og udfordringer

 Samarbejde
For at skabe et skræddersyet system, der løser jeres individuelle behov, er vores stærkeste værktøj samarbejde og dialog med jer

 Relationer
Vi har en god og tillidsfuld relation til alle vores kunder, som giver stor værdi for både jer og os

Gratis fremvisning?

Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes hos jer?

Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Kontakt

Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

Ja takNej tak
Læs om vores markedsføringspolitik her

Følg os på Facebook