Ring nuLæs mere

Om os

Vi er et team af engagerede og dedikerede fagpersoner. Vi brænder for at levere it-løsninger, der styrker medarbejderes livscyklus og gør flowet i administrationen let og effektivt.

Planorama er opstået på baggrund af et konkret behov for kursusadministration, kompetencestyring og blended learning hos vores søstervirksomhed, Bosholdt ApS. Siden har Planorama vokset sig større, og har øget effektiviteten og administrationsflowet for virksomheder og kommuner i hele landet.

Anders Rähr
Partner & CTO

Michael Bosholdt
Partner & CEO

Susanne Bosholdt
Administration & Support

Mission

Vi optimerer og automatiserer processer til administration af læring.

Vision

Vi vil være den markedsledende leverandør af cloudbaseret administrationssystemer til læring i kommuner og SMV-segmentet i Europa.

Værdier

Lydhøre
Vi er en relationsskabende og lærende organisation. Vi udviser fleksibilitet, og vi lytter for at lære og udvikle.

Løsningsorienterede
Vi er positive, og har en fleksibel og agil tilgang til opgaveløsning. Vi er passionerede og brænder for at levere den bedste løsning.

Vi leverer
Vi overholder vores aftaler, og vi er ærlige. Vi arbejder med respekt for, at vores kunder, samarbejdspartnere og vi selv kan levere de bedste faglige og økonomiske resultater.

Høj faglighed og god kemi

Med en kombination af høj faglighed og mange års erfaring er du altid sikret topkvalitet og god service hos Planorama. Vores udviklere sidder hver dag og gør systemet bedre og tilpasser funktionaliteter og muligheder efter kundernes behov og udfordringer. Vores dygtige supportteam sidder altid klar, hvis I har behov for hjælp med systemet eller dets funktioner. Med et mindre – men absolut stærkt – team bag Planorama vil du få kemi med og kendskab til de mennesker, som yder den daglige support. Det har vi rigtig god erfaring med, og du undgår, at din supportsag bliver tabt mellem to medarbejdere.

Åben dialog

Som virksomhed vægter vi en åben, ærlig og direkte dialog med vores kunder meget højt. Det gør vi for at kunne sikre jer et system, der løser netop de udfordringer, I sidder med i hverdagen. For os er det vigtigt, at Planorama understøtter jeres forretningsgange, værdier og arbejdskultur. For at levere et produkt til jer, der opfylder disse krav, foregår implementeringsprocessen som et samarbejde mellem os og jer. På denne måde sikrer vi, at I kommer godt fra start med systemet.

Gratis fremvisning?

Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes hos jer?

Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Kontakt

    Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

    Ja takNej tak
    Læs om vores markedsføringspolitik her

    Følg os på Facebook