Ring nuLæs mere

Preboarding & Onboarding

Kom godt fra start

Nye medarbejdere er en vigtig investering for virksomheden, og en god opstart kan være afgørende for, om samarbejdet får succes for begge parter. Med en god og velforberedt opstart øger I medarbejderens tilfredshed, performance og tilhørighed i virksomheden.

Struktur i introduktionsforløbet

Med Planorama kan I strukturere introduktionsforløbet af nye medarbejdere, og endda før ansættelsesforholdet egentlig er startet – med andre ord også kaldet preboarding. I udfylder selv systemet med materiale (PDF, videoer, præsentationer, kursusmateriale osv.), som I ønsker, at den nye medarbejder bliver introduceret til ved opstart eller inden. Planorama sikrer, at medarbejdere får en grundig og målrettet oplæring, og udvikler sig fra A til B på den måde, der passer begge parter bedst.

Uddannelser og blended learning

I Planorama kan I lave avancerede uddannelsesforløb med tests både før og efter undervisning, hjemmeopgaver og forberedelse. Som administrator kan du altid følge med i, hvor langt alle deltagere er nået i deres kompetenceudvikling, og om de har gennemført de planlagte kurser.

Med muligheden for at lave forløb med blended learning har deltagerne altid de bedste forudsætninger for at lære på den måde, der passer dem bedst. Herved sikres også, at det lærte nemt kan integreres i arbejdsdagen efterfølgende. Læringsmoduler kan gøres obligatoriske, så der først bliver låst op for ekstra moduler efter gennemførsel af de obligatoriske.

Brugervenlig løsning

Med Planorama er I sikret høj brugervenlighed og funktionalitet. Det er vigtigt for os, at vores løsninger ikke bliver administrativt tunge at arbejde med for dig som kunde. Konkret betyder det bl.a. at systemet automatisk henvender sig til medarbejderen med direkte link til den aktuelle opgave. Medarbejderen behøver ikke at logge ind og opsøge opgaverne selv, og derved spares meget tid. Systemet kommunikerer via email, sms og push-besked over APP’en Mit Planorama. Med tidslinjen har administrator overblik over alle planlagte aktiviteter, og deltagere kan hurtigt tilgå relevante aktiviteter eller opgaver via direkte links – uden login.

Effektivt flow

Et effektivt og ikke mindst attraktivt flow i medarbejderens livscyklus kan være afgørende for, om din virksomhed tiltrækker de dygtigste medarbejdere i branchen. Planoramas aktivitetsstyring gør flowet effektivt og administrativt let. Oplæring, uddannelse og træning kan målrettes, og medarbejdere kan anmode om at deltage på interne kurser, der udbydes. Med kompetencestyringen har I altid overblik over, hvilke kompetencer virksomheden har – og hvilke der mangler.

Bliv ringet op

  Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

  Ja takNej tak
  Læs om vores markedsføringspolitik her

  Medarbejderudvikling - mest anvendt inden for

  Gratis fremvisning?

  Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag?

  Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdagskontekst.

  Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

  Kontakt

   Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

   Ja takNej tak
   Læs om vores markedsføringspolitik her

   Følg os på facebook