Ring nuLæs mere

Who are we?

Vi er en gruppe af ambitiøse og engagerede mennesker, med en god portion faglighed, som udvikler og supporterer – altid med kunden i fokus.

Planorama er opstået på baggrund af et eget behov for administration af kurser, kompetencer og læring i vores søster virksomhed Bosholdt ApS, som har solgt kurser igennem de sidste 16 år.

Vores udviklingsafdeling er ofte i direkte kontakt med kunden for at gøre det hele mere håndgribeligt. Dermed bliver det ikke bare dots, bits og kodesprog, men rigtige udfordringer for rigtige mennesker. Vi sætter en stor ære i denne direkte kontakt, som vores kunder ser som et stort plus.

I vores supportafdeling hjælper vi kunden bedst muligt på vej. En del af vores proces for vores nye kunder er oplæring og dette står vores supportafdeling for. Dermed opstår der en kemi med og kendskab til de mennesker, som senere yder support, når der er brug for det. Vi er ikke bare en ”død hjælpeknap”, men rigtige mennesker med fokus på at hjælpe på bedste vis, så kunden kommer hurtigt videre. Vi er ikke kun supportere, men også rådgivere og sparringspartnere på kundens løsning.

Vores ambition er fortsat at udvikle og fastholde vores position i markedet. Vi supporterer og rådgiver vores kunder til opbygning af en positiv medarbejder-livscyklus fra Onboarding til Offboarding.

Klik hvis du vil læse mere

Rådgivning

Vores dygtige og erfarne medarbejdere leverer kompetente rådgivningsydelser inden for alle vores løsningsområder.

Fagligheden udgør fundamentet for alle opstartsprocesser af nye kunder. Derfor uddanner vi altid superbrugere til at maksimere udbyttet af den løsning, I har valgt.

Fremtiden

Næste skridt i vores udvikling bliver et rekrutteringsmodul, hvor synergi på tværs af alle indsatsområder kan udnyttes. Konkret betyder det, at vores modul om kompetenceprofiler kan anvendes til at oprette stillingsopslag, men også til at vurdere indkomne ansøgninger.

Det sparer tid og giver jer helt nye muligheder for at arbejde med jeres teamudvikling og medarbejdersammensætning.

Vores værdier

Lydhøre
Vi er en relationsskabende og lærende organisation. Vi udviser fleksibilitet, og vi lytter for at lære og udvikle.

Løsningsorienterede
Vi er positive, og har en fleksibel og agil tilgang til opgaveløsning. Vi er passionerede og brænder for at levere den bedste løsning.

Vi leverer
Vi overholder vores aftaler, og vi er ærlige. Vi arbejder med respekt for, at vores kunder, samarbejdspartnere og vi selv kan levere de bedste faglige og økonomiske resultater.

Er du i tvivl om hvad Planorama kan gøre for dig?

Så tøv ikke med at ringe til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Vi tager gerne en uddybende snak over telefonen, og hjælper dig med at vurdere dine muligheder indenfor Planoramas administrationsværktøjer

Udfyld formularen og få et uforpligtende opkald

    Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

    Ja takNej tak
    Læs om vores markedsføringspolitik her