Ring nuLæs mere

Kompetencestyring

Med Planoramas kompetencestyring er det muligt at få et overblik på samtlige medarbejdere og deres kompetencer. I kan kombinere kompetencer med kurser og e-learning, så man som medarbejder automatisk får en kompetence på sit CV, såfremt man har deltaget på et kursus eller gennemført e-learning.

Ajourførte kompetencelister

Løsningen sikrer bl.a. opdaterede lister på medarbejdernes kompetencer, som mange internationale kvalitetsstandarder kræver. Derved løftes store administrative opgaver. I Planorama kan du også sammensætte dine egne rapporter, sådan at du får netop den visning du har behov for.

I forbindelse med deltagelse i en prækvalifikation eller et udbud er det nemt at udtrække og dokumentere kompetencer på en gruppe af medarbejdere. Alle kompetencer kan vurderes og derved kan det også vises på hvilket niveau medarbejderen har en given kompetence. Det vil typisk være nærmeste leder som (måske i samarbejde med medarbejderen) vurderer niveau på kompetencer

Virksomheden definerer selv kompetencekrav til roller og funktioner.

Bliv ringet op

  Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

  Ja takNej tak
  Læs om vores markedsføringspolitik her

  Kompetencestyring - mest anvendt inden for

  Gratis fremvisning?

  Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes hos jer?

  Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

  Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

  Kontakt

   Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

   Ja takNej tak
   Læs om vores markedsføringspolitik her

   Følg os på Facebook