Ring nuLæs mere

Medarbejdersamtaler

Med Planorama får I et centralt overblik og nem afvikling af alle former for samtaler i virksomheden – herunder MUS, GRUS, kompetenceafklaring, coaching, ledersamtaler og meget mere.

Fortrolig forberedelse

Som en vigtig del af enhver form for samtale har vi i Planorama haft fokus på fortrolighed af forberedelsen. Begge deltagere kan forberede sig til samtalen i Planorama, og indskrive vigtige noter og pointer, uden at den anden deltager har adgang hertil.

Automatisk opfølgning

For hver medarbejder kan der oprettes handlingsplaner, så I altid får fulgt op på de aftaler, der er indgået under samtalerne. Forløb kan sammensættes, som I ønsker det med varierende spørgsmål eller målrettes specifikke afdelinger. Planoramas aktivitetsstyring sørger for, at der bliver fulgt op på væsentlige deadlines, og der bliver automatisk sendt remindere ud til den ansvarlige.

Centralt overblik

Som administrator har du altid overblik over status på alle samtaler, hvornår de afholdes, med hvem og om handlingsplanen er godkendt af begge parter. Ledere bliver adviseret om planlægning af samtaler i den valgte periode, og kan nemt gå ind og få et visuelt overblik over indkaldte medarbejdere.

Spar en masse tid

Med Planoramas aktivitetsstyring sparer I en masse tid og ressourcer på det administrative arbejde. Ledere bliver fri for at huske at følge op, og dokumentation på vigtige aftaler og handlingsplaner indsamles og registreres automatisk.

Bliv ringet op

Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

Ja takNej tak
Læs om vores markedsføringspolitik her

Gratis fremvisning?

Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag?

Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdagskontekst.

Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt

Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

Ja takNej tak
Læs om vores markedsføringspolitik her

Følg os på facebook