Ring nuLæs mere

Medarbejderudvikling

Planorama samler hele organisationens læringsaktiviteter i én løsning, så læring og kompetenceudvikling altid er tilgængelig for jeres medarbejdere. I Planorama kan I skabe et internt læringsunivers, der imødekommer ønsker, krav og behov for både medarbejdere og organisationen.

Profilstyret læring

Med Planorama kan I oprette uddannelsesplaner, der muliggør målrettet læring og kompetenceudvikling for hele organisationen. Læring kan målrettes udvalgte profiler, afdelinger, teams, grupper, stillinger m.m.

I medarbejderudviklingsmodulet kan I altså nemt skabe, administrere og opdatere læringsforløb, der sikrer, at de rette medarbejdere og/eller leverandører er opdaterede på de rette informationer og læringsforløb. Det kan f.eks. være opdateringer om nye produkter, rapporter, salgsmetoder, medarbejderhåndbog, kommunikationsmateriale, virksomhedsinformationer, HR-materiale osv.

Automatisering af proces

Med klart definerede kompetencekrav til rolle og funktioner i organisationen kan I helt automatisk afvikle medarbejderes standarduddannelse i Planorama – og spare en masse tid på manuel administration.

Nye procedurer eller ændringer i instrukser opdateres nemt i systemet, og Planorama sørger for, at de rette medarbejdere får besked og modtager den nye læring. Systemet sikrer automatiske invitationer til at gennemføre uddannelsen og udsender remindere, hvis deadlines ikke imødegås.

Blended Learning

Med Planoramas mulighed for at lave læringsforløb med blended learning, kan I opsætte uddannelsesforløb, der matcher og støtter op om jeres brand, og som samtidig tilgodeser individuelle læringsniveauer og metoder. Et uddannelsesforløb kan sammensættes præcist som I ønsker. Eksempelvis:

 • E-learning med video og slides
 • Dokumenter til gennemsyn
 • Undersøgelser og tests i form af spørgeskemaer
 • Tilstedeværelseskurser
 • Administration af og opfølgning på sidemandsoplæring

Bliv ringet op

  Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

  Ja takNej tak
  Læs om vores markedsføringspolitik her

  Medarbejderudvikling - mest anvendt inden for

  Gratis fremvisning?

  Vil du se, hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag?

  Vi stiller altid op med en gratis demonstration af, hvilke udfordringer systemet kan løse for jer, og hvordan Planorama kan anvendes i jeres hverdag.

  Ring til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

  Kontakt

   Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

   Ja takNej tak
   Læs om vores markedsføringspolitik her

   Følg os på Facebook