Ring nuLæs mere

Samtykke

Vil du høre fra os?

For at kunne sende dig kampagnetilbud, nyhedsbreve og anden form for markedsføring, behøver vi dit samtykke til, at Planorama ApS behandler følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Firma
  • E-mail
  • Telefonnumre

Du kan til enhver tid rette kontakt til Planorama ApS med anmodning om at blive orienteret om indsamling, behandling og videregivelse af dine personoplysninger. Derudover kan du anmode om indsigt i de personoplysninger, som Planorama ApS har om dig, gøre indsigelse mod behandlingen, kræveberigtigelse, sletning eller blokering af personoplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Du bekræfter, at du:

• Er indforstået med, at Planorama ApS behandler de nævnte personoplysninger om dig, jf. ovenfor, og med at personoplysningerne ikke videregives til tredjepart.
• Er gjort opmærksom på, at du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via e-mail: dt@datatilsynet.dk.
• Er indforstået med, at det er frivilligt at afgive denne samtykkeerklæring. Hvis du ikke afgiver erklæringen, vil Planorama ApS ikke kunne sende dig nyhedsbreve og anden form for markedsføring.
• Til enhver tid kan tilbagekalde dit samtykke med den konsekvens, at Planorama ApS skal slette dine oplysninger

Ved venlig hilsen

Planorama ApS
Mail: info@planorama.dk
Tlf.: +45 25 79 75 05

Vores værdier

Lydhøre
Vi er en relationsskabende og lærende organisation. Vi udviser fleksibilitet, og vi lytter for at lære og udvikle.

Løsningsorienterede
Vi er positive, og har en fleksibel og agil tilgang til opgaveløsning. Vi er passionerede og brænder for at levere den bedste løsning.

Vi leverer
Vi overholder vores aftaler, og vi er ærlige. Vi arbejder med respekt for, at vores kunder, samarbejdspartnere og vi selv kan levere de bedste faglige og økonomiske resultater.

Er du i tvivl om hvad Planorama kan gøre for dig?

Så tøv ikke med at ringe til os på tlf. +45 25 79 75 05, eller send os dine informationer via formularen.

Vi tager gerne en uddybende snak over telefonen, og hjælper dig med at vurdere dine muligheder indenfor Planoramas administrationsværktøjer

Udfyld formularen og få et uforpligtende opkald

    Må Planorama sende dig markedsføringsmateriale, nyhedsbreve m.m.?

    Ja takNej tak
    Læs om vores markedsføringspolitik her